İYİ Parti Aday Adayı Olan Ödemiş İddialı!
findikvadisi

İYİ Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Olan Ödemiş İddialı, İYİ Parti İl Başkanlığı binasında katılımın yoğun olduğu bir basın toplantısı ile aday adaylığını deklare etti.

Zeliha Ödemiş şunları söyledi: 'Kıymetli İl Başkanım Merkez İlçe Başkanım İlçe Başkanlarım Partimizin değerli yöneticileri, İYİ Parti'ye gönül vermiş dava arkadaşlarım, basınımızın güzide mensupları hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor, hoş geldiniz diyorum. Sizlerin vesilesi ile iyilerin öncüsü sayın Genel Başkanımız Meral Akşener başta olmak üzere İYİ partimizin genel merkez ve bütün il yönetimlerini saygıyla selamlıyorum.

Öncelikle olarak ve her konuşamam da dile getirdiğim gibi 6 Şubat saat 4.17 de meydana gelen ülkemizi derin bir kedere boğan deprem felaketi şehitlerini saygıyla, rahmetle anıyorum. Dualarımı tekrarlıyor, Allah'tan böyle bir felaketi bir daha göstermemesini diliyorum. Başta aziz milletimize ve özelikle de Giresunlu kardeşlerime felaket sabahından itibaren gösterdikleri insanüstü gayretten yardım seferberliğinden dolayı ülkenin bir ferdi olarak teşekkür ediyorum. Felaketin yaralarının sarılması noktasında bizlerde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. İl Başkanlığımız İlçe başkanlıklarımız gayretleri ile bizleri gururlandırdı. Allah hepsinden, hepimizden razı olsun.

Depremin acısı ile farkına varamadığımız birkaç gün içerisinde karşımıza çıkan ihmal ve sorumsuzluklar zinciri de bizleri ayrıca yaraladı. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi'nin bu hususlardaki konuşanlarının ehemmiyetle takip edilmesini ve partimizin bu konuda geleceğe dair çalışmalarının iyi idrak edilmesini elzem olarak görüyorum.
Atlalet ve yorgunluktan üretmez, elindeki mevcudu koruyamaz hale gelen ve sürekli borçlanma ile nefes alır hale getirilen ülkemizin İYİ'lerin iktidarında rahata kavuşacağı günü hasretle bekliyorum.

Ekonominin düştüğü hali anlamak için genel merkezimizin hazırladığı 5 dakikalık özeti okumamız benim burada saatlerce konuşamam dan daha etkili olacaktır.

Ülkemizin iyilerin iktidarına her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır.

Ve bu iktidar 15 mayıs sabahı güneşin doğuşu ile aydınlık bir gelecek için kolları sıvayacaktır.
Bu uğurda bir nefer olarak hazırım.
Vatan sevgisi imandandır sözünü şiar edinen her iyi partili gibi ben de her şart ve durumda gayret gösterecek çalışacak ve iktidar sabahı sevinç gözyaşları dökeceğim.

Yol haritamız belli. Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş için Genel Başkanımızın ilm-i siyaseti ile şekillenen millet ittifakının adayının cumhurbaşkanı olması ve milletvekili seçimlerinde mecliste en çok vekile sahip parti olmak.
Bir hayvansever olarak değiştirerek söyleyim bir gayretle iki felaketi bertaraf etmektir öncelikli yol haritamız.
Bu uğurda savaşabilmek için gerekli inanç, donanım ve azime sahibim.

Bu inanç ve azmime kaynaklık yapan Giresun'dur. Kendi markamı oluşturken yaşadığım şehirin marka şehir olması önceliğim olmuştur. Memurken de en iyi şekilde temsil ettiğim Giresun'umu özel sektörde de çok iyi temsil ettim. Giresun'u Meclis kürsüsüne taşıyarak da temsil edeceğime inancım tam.

Ben yaşadığım şehiri evim gibi görüyorum. Burası benim evim. Nasıl ki evimdeki kaliteyi artırmak için sürekli çalışıp 2022'de yılın en iyi çıkış yapan güzellik merkezi ödülü aldıysam, nasıl ki formülasyonu kendime ait kremlerim sağlık bakanlığı onaylı ise çalışmalarım ve projelerim halk onaylı, ödülüm hak onaylı olacaktır.

Giresun'un mevcut problemlerinin bir vatandaş olarak dahi net tanımlarına hakimim. Bunu siyaset arenasında olabilecek en net tonlarda dile getirmekte boynumun borcudur. Ve her biri ayrı bir dosya ile çalıştığımız problemlerdir.
Yerel seçimlerde göz açıp kapayıncaya kadar gelecek. Giresun Beldiyesi de iyilerin sevk ve idaresine girdiği zaman alt yapıdan, ulaşıma, sağlıktan, turizme, eğitimden, yatırıma kadar her bir kalemin ilacı iyilerin eli ile bu şehire aktarılacaktır.
Eğer Genel merkezimiz tensip buyurur il yönetimimiz ve seçmenlerimiz teveccüh gösterirse ben önden gidip bu dosyaları hazırlamaya başlayacağım geldiğimde iyilerin yönettiği belediye ile Giresun'a hizmet etmenin gururunu yaşayacağım.
Şehrimin her alanda kalkınması için gayret göstermek öncelikli olarak kendime verdiğim sözdür. Ve Türk kadını verdiği sözü tutar. Giresun'a iyilik etmenin bin bir yolu kötülük etmenin bir tek yolu vardır. Kötülük etmek için çalışmamak yeter. Vizyonsuzluk yeter. İyilik etmenin yollarının haritaları elimizde.

Aidiyet duygumu pekiştirmek, Giresun'uma hizmet etmek için Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in öncülüğü ve değerli il yönetimimizin koordinesinde İyilerin İktidarı için 28. Dönem İYİ Parti Giresun Milletvekili Aday Adayıyım. Güneşin güzel günlere doğacağı bir Giresun için desteklerinizi bekliyor hepinize yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum'' dedi.

İste Tıkla Gelsin

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

istetiklagelsin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 33 29 1 90
2 FB  Fenerbahçe 33 27 1 86
3 TS  Trabzonspor 33 17 12 55
4 BJK  Beşiktaş 33 15 12 51
5 İBFK  Başakşehir 33 14 12 49
6 ÇRZ  Ç.Rizespor 33 14 13 48
7 KSM  Kasımpaşa 33 13 13 46
8 ANT  Antalyaspor 33 11 10 45
9 ALNY  Alanyaspor 33 11 10 45
10 SVS  Sivasspor 33 11 10 45
11 ADS  Adana Demir. 33 9 10 41
12 SAMS  Samsunspor 33 10 14 39
13 MKE  Ankaragücü 33 8 12 37
14 KYS  Kayserispor 33 10 13 37
15 KON  Konyaspor 33 8 13 36
16 GFK  Gaziantep FK 33 9 17 34
17 FKGK  Karagümrük 33 8 16 33
18 HTY  Hatayspor 33 7 14 33
19 PNDK  Pendikspor 33 7 17 30

Reklam

makmedya

Ordu Nöbetçi Eczaneler

giresundangelsin
istetiklagelsin

E-Bülten Aboneliği