Karaahmet ''Giresunspor’u nasıl ligde tutabiliriz''
findikvadisi

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Çotanak Spor Kompleksi’nde düzenlenen basın toplantısında, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Karaahmet; yeşil beyazlı renklere gönül veren herkesin ‘Giresunspor’u nasıl ligde tutabiliriz?’ sorusunun cevabına destek olması gerektiğini söyledi.

GİRESUNSPOR’UN TÜM MALİ HESAPLARI KAMUOYUNA AÇIKTIR

Giresunspor’un tüm mali hesaplarının tüm kamuoyuna açık olduğunu altını çizen başkanımız Hakan Karaahmet, “Giresunspor karşısında olan insanlar her zaman vardı. Yine var. Ben de basın içerisinden geldim. Biliyorum. Çıkarlar bazen büyük yapılara zarar vermek isterler. Biz niye Giresunspor için tartışma içerisindeyiz. Bir gerçek var Giresunspor’u nasıl bu ligde tutabiliriz. Biz anlatmadıkça herkes iftira ediyor. Biz burada yaşıyoruz. Giresun’da insanlar yaşamaktan korkmuş ve kaçmışlar, yatırımlarını başka şehirlere yapmışlar. Giresunspor yöneticisine, başkanını ve bu yapıya çamur atamazsın. Herkes haddini bilecek. Durmasını bilecek. Çıkıp sağda solda konuşmayacak. Ben de bileceğim, karşımdaki de bilecek. Bir insan hakkında bir şey söylerken abdest alacaksın. Giresunspor en önemli varlık. Ben olsam da olmasam da en önemli varlık Giresunspor. Kimse Giresunspor’u malzeme etmemeli. Giresunspor çok kıymetli, çok değerli. Ben bunu hep anlatacağım ama karşımızdakinin anlaması önemli.” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİKLE HER ZAMAN GİRESUNSPOR’UN YÖNETİLMESİNİ İSTEDİM

Karaahmet, 70 Milyon TL borçla kulübü devraldıklarını belirterek, kulübe kalma hedefi olan bir sezonda şampiyonluk yaşadıklarının altını çizerek, “Yeminli mali müşavirle denetlettiğimiz kulübümüzün 70 milyon TL borcu vardı. Giresun’a futbolcu gelmiyordu. Giresunspor’a futbolcu transfer etmekte zorlanıyorduk. Zorla ikna ile önden farklı şeyler yaparak Giresunspor’a takım kurduk. O gün herkes ligde kalsak iyiydi diyorlardı. O günde saldırılar oldu. O takım şampiyon oldu. Birbirine sarıldı kenetlendi. Biz geçen sene geldik ve ilk senemizde şampiyon olduk. Kolay olmadı. Şampiyon olduk demek kolay ama başarmak zordu. İnsanlar evde kapıya çıkmadığı dönemde biz bunu başardık. Bu şampiyonluğu kendimize değil, herkese mal ettim. Herkesle şampiyon olduk. Her zaman bunu söyledim. Farklı şeyler söyleyebilirdim ama söyledim. Benim tarzım değil. Birlik ve beraberlikle her zaman Giresunspor’un yönetilmesini istedim. Takım şampiyon oldu güzel. Ben şampiyon olduktan sonra bırakmayı düşündüm. Bir şey başarıyoruz hep beraber, madem bu birlik ve beraberlik var. Süreci devam ettirelim diye devam ettik. Ekonomisi Süper Ligde en düşük takım Giresunspor. Gerçek bu. İmkanlar ve destekler bu kadar.” diye konuştu.

TEK TEK RAKAMLARLA AÇIKLADI

Görev süresi boyunca üç kez transfer yasağını kaldırdıklarını kaydeden Karaahmet, “ Süper Lig çok büyük bütçeler ile  yönetilen bir lig. Bu sezon çok şükür bizde Süper lig’ yükselme başarısı gösterdik. Buraya geldiğimizde  önümüzde yine bir  tahta derdi vardı. 49 milyon TL kredi almışız, 33 milyon 700 bin TL’si kapanmış. Mevcutta 26 Milyon TL civarı kredi borcu var. Ben geldiğim günden bu güne tahta açıyorum. İlk geldiğimizde Cumhurbaşkanımızın desteğiyle ricasıyla tahtanın açılmasına yardımcı oldu. Devre arasında yine borç var. Açmayalım takımımıza harcayalım dedik. Sezon bitti, 24 milyon TL tahta borç çıktı. 10 milyon TL’de eski başkanın temliği vardı. Çektiğimiz krediden para kalmadı. Geleceği bankaya temlik ettik ve o para gitti. Geçen bir haber çıktı, muhasebe servisini aradım 70 milyon TL para mı aldık arkadaşlar diye. Yok dediler. TRT mi yapmış, Anadolu Ajansı mı  yapmış bilmiyorum. Biz onuruyla yaşayan insanlarız. Bunun altında gerçekleri arayanlar oldu haberden sonra. Bizim aldığımız para 47 milyon TL. Bu paranın 4,5 milyon TL’si cezalara ve alt yapıya, geri kalanı krediye gitti. Nerede paranın üstü, biri bulsun. 30 milyon para nerdeyse bulsun getirsinler. İftira atmayacaksınız. Bilmediğiniz yalan bilgiyi yazmayacaksınız. Bu güne kadar bu takıma 2 milyon 100 bin euro para ödedik. 8 milyon 500 bin TL ise Türklere ödedik. Alt yapı, deplasman, kamp paraları hariç. 11 Milyon TL’de ödenen prim var. Federasyondan gelen yok. Temlik edilmiş. Bu paralar bizim gittiğimiz, destek istediğimiz bize vermeye çalışan paralarla buraya kadar geldik. Bu zamana kadar 60 milyon TL’ye kadar para ödenmiş. Bu paranın 230 bin TL bir kısmı belediyenin bağışından geldi. Belediyenin imkanları bu kadar. Ama ne verdiğini söyleyeceğim ki herkes bilecek. Ben bunu söylemediğim zaman şundan şu kadar geldi. Ben eleştirmek için söylemiyorum. Özel idare valilik kaç para geldi. Sıfır. Bir kuruş yok. En büyük anlaşmamız Bitcoin anlaşması oldu. Adını veriyorsun, onlar isim hakkı ödüyorlar. Geçen seneden itibaren parça parça ödedikleri para 30 milyon TL bir para. Coin parası gelmedi nerde diyenler var. Coin parası diye para yok. Art niyetlisiniz. Reklam ve isim hakkı paraları var. Faturaları var. Hiç gocunmuyorum.” Şeklinde konuştu.

GİRESUNSPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK YANLIZLIĞINI YAŞIYOR

“İçinde Giresunspor sevgisi ve aşkı olan herkes bu takıma destek olması gerektiğini aktaran  Karaahmet; “Hiç duydunuz mu bir yerden bir iş istedi de alamadı da vermediler diye. Ben iş yapmıyorum, resmi kurumlarla iş yapmıyorum. Giresunspor’un şuan ki durumu iyi değil. Bir takım problemler var. Aşmamız lazım. Aşamazsak işimiz zor. Bu takıma herkesin destek olması lazım. İş dünyası destek olması lazım, siyasetin destek olması lazım. Tarihinin en büyük yalnızlığını yaşıyor Giresunspor. İstediğimiz tek şey Süper Ligi görmekti. Giresunspor’un çotanağını Süper Lig’de görelim diyorduk. 44 yıldır olmamış denemişler, herkes denemiş. Şimdi oldu. Yıkmak çok kolay ama yapmak çok zor. Ben teşekkür ederim, gücüm buydu buyurun derim. Ondan sonrası sadece dışarıdan seyrederim. Bazen kıymet kaybedince biliniyor. Bugün Giresunspor için önemli bir gün. Gelin birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Gelin bu takımı süper ligde tutalım. İstiyorsanız kongre var, aday varsa ben aday değilim. Kendi kendimize Giresunspor’u aşağılara çekmeyelim. Giresunspor’u yok etmeyelim. Çok zor olacak. Çok üzüleceğiz, çok canımız yanacak.”

3-5 SENE SONRA KEŞKE O GÜN GİRESUNSPOR’A DESTEK OLSAYDIK DEMEYELİM.

Giresunspor’un gelinen süreçte yalnız bırakıldığını ifade eden Başkan Karaahmet, “Başkan olarak buradaki saygınlığımı bozmamaya çalışıyorum. Ben yapacağımı yaptım. 3-5 sene sonra keşke o gün Giresunspor’a destek olsaydık demeyelim. Ben mücadelem bu. Giresunspor herkesin. Benim değil, Giresunlu olan herkesin. Bugüne kadar zaten herkese anlattım, herkse söyledim. Her model üzerinde durdum ama sonuç alamadım. Şunu unutmayın. Bu takımın başına bir şey geldiğinde benim kadar herkes üzülecek ama ben daha fazla üzüleceğim. Giresunspor yalnız bırakılmış durumda. Bu takımı bilinmezliğe, karanlık bir çukura gitmemesi için mücadele ediyoruz. Giresunspor tarihinin en iyi şekilde yönetiliyor. Yeminli mali müşavir denetimine tabiyiz. Benim dönemimde her şey, Yüzde 90’ı 95’i banka üzerinden gitti.” dedi.

SATILAN 900 BİLET VAR

Göztepe maçı için sadece 900 bilet satıldığının altını çizen Karaahmet, “Önümüzde Göztepe maçı var. Lütfen Göztepe maçını gereğinden fazla önemsemeyin. O hale getirmeyin. Bakıyorum, 750 polis olacakmış. Giresunspor seyircisinden kimseye zarar gelmez. Gereğinden fazla germenin bir anlamı yok. Bugün satılan bilete baktım. 900. Bin tane güvenlik görevlisine oynanmaz. Giresunspor’un bir maçında bir şey mi oldu. Bizim seyircimiz saygısı ve sevgisi bellidir. Biz kendi kendimize bağırırız. Eleştiririz” dedi.

İste Tıkla Gelsin

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

istetiklagelsin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 32 28 1 87
2 FB  Fenerbahçe 32 27 1 85
3 TS  Trabzonspor 32 16 12 52
4 BJK  Beşiktaş 33 15 12 51
5 ÇRZ  Ç.Rizespor 32 14 12 48
6 İBFK  Başakşehir 32 13 12 46
7 KSM  Kasımpaşa 32 13 12 46
8 SVS  Sivasspor 32 11 10 44
9 ANT  Antalyaspor 32 10 10 42
10 ALNY  Alanyaspor 32 10 10 42
11 ADS  Adana Demir. 32 9 10 40
12 SAMS  Samsunspor 32 10 14 38
13 MKE  Ankaragücü 33 8 12 37
14 KYS  Kayserispor 32 10 12 37
15 KON  Konyaspor 32 8 12 36
16 HTY  Hatayspor 32 7 13 33
17 GFK  Gaziantep FK 32 8 17 31
18 FKGK  Karagümrük 32 7 16 30
19 PNDK  Pendikspor 32 7 16 30

Reklam

makmedya

Ordu Nöbetçi Eczaneler

giresundangelsin
istetiklagelsin

E-Bülten Aboneliği